Pas tornados që i mori jetën 26 personave, Misisipi mund të përballet me mot të ashpër

27 Mars 2023, 16:16

Pasojat që la pas tornadoja shkatërrimtare në Misisipi janë të shumta ndërsa ekipet emergjencave dhe vullnetarët kanë nisur pastrimin e tyre. 26 persona humbën jetën, ndërsa mijëra të tjerë mbetën pas strehë. Ndërkohë parashikohet një mot i ashpër pas tornadove në këtë rajon të SHBA.