PE: T'i vendoset kusht Serbisë! Në draftin e ardhshëm kushtëzojmë zgjerimin nëse nuk vendosni sanksione ndaj Rusisë

28 Shtator, 16:24

Parlamenti Evropian (PE) pritet të kërkojë që vazhdimi i bisedimeve të anëtarësimit mes Serbisë dhe Bashkimit Evropian (BE) të kushtëzohet me vendosjen e sanksioneve nga Beogradi ndaj Rusisë.

Kategori të tjera