Përfundoi në ujërat e liqenit të akullt dhe qëndroi për 16 min, qeni i shpëton jetën pronarit

24 Janar, 09:00

Një burrë nga Miçigani, SHBA, i cili përfundoi në ujërat e liqenit të akullt, u shpëtua falë përpjekjeve të qenit për ta nxjerrë nga situata e vështirë