‘Përjashtimi i të dënuarve nga GJKKO’, Sefa për amnistinë: PD voton nëse falen protestuesit, përfitojnë 600!

27 Shkurt, 19:03

Partia Demokratike shprehet e vendosur në qëndrimin e saj për të votuar në Kuvend vetëm draftin fillestar të amnistisë penale që përjashton zyrtarët e hetuar nga SPAK dhe të gjykuar në GJKKO-ja, por përfshin protestuesit.