Përmbytjet në Gjermani katastrofale, qeveria federale ndihmë emergjente prej 400 milionë eurosh për zonat e prekura

21 Korrik, 14:24

Një javë pas katastrofës së përmbytjeve, sidomos në pjesën perëndimore të Gjermanisë, qeveria federale ofron një ndihmë emergjente prej 400 milionë eurosh. Me këto para synohet të eleminohen dëmet më të mëdha të ndërtesave dhe të infrastrukturës komunale dhe të kapërcehen nevojat e tjera urgjente. Shuma prej rreth 400 milion eurosh do të ofrohet përgjysmë nga qeveria federale dhe nga qeveritë e landeve.

Kategori të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha