Piktorët e vegjël shqiptarë, të parët në garën ndërkombëtare

8 Qershor, 15:43

Piktorët e vegjël të Qendrës Kombëtare të Kulturës për Fëmijë kanë marrë vlerësime të larta në Konkursin Ndërkombëtar në Maqedoninë e Veriut, ku morën pjesë 800 shkolla nga mbarë bota. “QKKF” u shpall si një ndër 24 shkollat më të mira të artit, ku nxënësit e saj morën çmime të arta dhe diploma.