Piktura 7600 m2 po realizohet në Tiranë nga Agron Hoti, telajo do ndahet në 2500 tablo, përfundon pas 3 muajsh

23 Qershor, 18:27 | Përditesimi i fundit: 2024-06-23 18:31:21

Një telajo gjigante prej 7600 m² po realizohet tek “Sheshi Italia” në Tiranë. Iniciativa e pabesueshme është ndërmarrë nga piktori Agron Hoti dhe bën bashkë natyrën, artin dhe sportin.