Plazh dhe pickime! Rriten rastet e urgjencave në Vlorë, mjekët: Jo metodave popullore

22 Qershor, 16:34

I nxehti që ka mbërthyer vendin ka rritur ndjeshëm edhe rastet e pacienteve në urgjencën e qendrat shëndetësore në Vlorë. Mjekët bëjnë thirrje të shmangur daljet në orët e pikut të të nxehtit dhe japin këshilla në rastet e pickimeve