Po shikonte Spanjë-Itali, grabitësit hyjnë dhe vjedhin shtëpinë e Roberto Baggio, ish futbollisti u ça në kokë gjatë përpleshjes me ta

21 Qershor, 18:04

Momento paniku për ish futbollistin Roberto Baggio dhe familjen e tij, pasi shtëpia e tij është grabitur mbrëmjen e djeshmë ndërsa Baggio është goditur në kokë dhe është çarë teksa përpiqej të mbrohej.