'Po shkrihen akujt!' Ben Andoni komenton takimin e kryebashkiakëve të Berishës me Ramën: Së shpejti vendimi për vulën e PD-së

9 Mars, 13:21

 Kryeministri Edi Rama ka mbledhur sot kabinetin qeveritar dhe kryebashkiakët në Shkodër për të bërë një analizë të thelluar financiare jo vetëm për punën që kanë bërë por dhemë tej. Mbledhjes iu bashkuan dhe kryebashkiakët e Berishës.