Poeti arbëresh që ruajti traditat flet shqip në Përrenjas: Nuk mjafton një jetë për nostalgjitë e mëdha

25 Prill, 14:30

Me një shqipe të pastër dhe me mall për Shqipërinë, arbëreshi Mario Caliva solli në Përrenjas monologun “Nostalgji Arbëreshe”. Në Qendrën Kulturore u prezantuan dhe tradita të tjera të popullit arbëresh.