Premiera në Korçë/ 'Vassa Zheleznova’ vepra e Gorkit vendoset për herë të parë në skenën shqiptare nga regjisori Enke Fezollari!

11 Qershor, 16:03

Për herë të parë në teatin e Korçes dhe në Shqipëri njëkohësisht vihet ne skene vepra e Gorkit “Vassa Zheleznova”. Me regji të Enke Fezollarit dhe një kasë të mirë aktorësh shfaqja u prit me interes nga publiku.