Projekt-buxheti 2022, Ja si e vlerëson eksperti I ekonomisë Anastas Angjeli planin e qeverisë

19 Nëntor 2021, 11:49

“Cdo buxhet paraqet ose është pasqyra e marrëdhënieve  financiarem ekonomike, juridike dhe sociale të një vendi, e përkthyer kjo në shifra. Cdo buxhet vlerësohet në situatën ekonomike financiare dhe sociale që kalon një cdo vend. po të mbajmë parasysh këto dy elementë shumë të rëndësishëm them që kushdo që të ishte në qeverisje me plus minus 10% duke ndryshuar ndonjë prioritet që mund të ketë secila parti apo forcë politike e bnjë vendi e cila vjen në pushtet me votën e popullit dhe nuk mund ti imponohet pala tjetër do të ruante këto parametra në këtë situatë që është ekonomia shqiptare” tha ai.

 

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha