PROJEKTI/ Një godinë e re për Ambasadën Italiane! Bucci: E bukur dhe simbolike! Arkitekti: Në objekt kombinohet tradita italiane me shpirtin shqiptar

1 Qershor, 16:44

U prezantua sot në Universitetin Politeknik projekti i ndërtesës së re të Ambasadës Italiane që do të ndërtohet aty ku është, si një seli e vetme me konceptin e urës lidhëse mes dy vendeve

Kategori të tjera

Shiko të gjitha