Protesta të ashpra në Kinë! Mijëra myslimanë sfidojnë autoritetet kineze në mbrojtje të xhamisë, pas vendimit për prishjen e saj

30 Maj, 14:47

Mijëra myslimanë kanë rrethuar një xhami në Kinën jugperëndimore në shenjë proteste ndaj qeverisë, e cila dha vendimin për prishjen e kupolës dhe minareve të saj.

Kategori të tjera

Shiko të gjitha