Putin: Do të godasim sërish infrastrukturën! Kiev: 1000 raketa ruse kundër strukturave energjetike të vendit

8 Dhjetor 2022, 16:01

Putin përsërit se Rusia do t'i arrijë objektivat e saj "me të gjitha mjetet në dispozicion" dhe thotë se "operacioni ushtarak special" do të jetë i gjatë. 

Kategori të tjera