Putin propozon paqe: Ukraina të tërhiqet nga 4 rajone, i japim fund luftës! Kievi të mos anëtarësohet në NATO

14 Qershor, 16:10

Një deklaratë e re por me përmbajtje të vjetër u bë nga presidenti rus Vladimir Putin për t’i dhënë fund luftës në Ukrainë. Ai i kërkoi Kievit të tërhiqet nga 4 rajone autonome dhe të mos aspirojë për anëtarësim në NATO.