Qamile Hysa, Gjormi - jeta ime

31 Maj, 17:15

Malësorja 82 vjecare nga fshati Gjorm Qamile Hysa, nënë e pesë fëmijëve, rrëfen jetën e saj nga e kaluara në të sotmen. Plagët e së kaluarës dhe ringjallja e jetës në vitet e demokracisë. Cdo ditë pranë kujdesit për shpendët dhe punë të ndryshme në ndihmë të dy djemve.

Programe të tjera

Shiko të gjitha