Qamile Hysa, historia interesante e dhelprave

31 Maj, 19:14

82 vjeçarja Qamile Hysa tregon mes të tjerash edhe rrezikun që i kanoset pulave të fshatit nga dhelprat që vijnë nga pylli. Në fund, një mesazh të rinjve të fshatit Gjorm nga Sulejmani, djali i nënë Qamiles: djem, mos e braktisni fshatin, qëndroni këtu dhe punoni në tokat dhe arat e trashëguara nga të parët tanë.

Programe të tjera

Shiko të gjitha