Qendra e djathtë fiton zgjedhjet në Itali, Giorgia Meloni pritet të jetë kryeministre: Ne do të qeverisim për të gjithë italianët

26 Shtator, 17:17

Qendra e djathtë ka fituar zgjedhjet politike në Itali.  Pas zgjedhjeve, Giorgia Meloni tha se partia e saj “Vëllezërit e Italisë” do të qeveriste për të gjithë dhe nuk do të tradhtonte besimin e njerëzve.  

Kategori të tjera