Qëndroi i zhveshur dhe i mbuluar deri në qafë me akull për 3 orë, burri lituanez thyen rekordin Guinness

27 Tetor, 08:01

I mbuluar deri në qafë me akull, një burrë lituanez, Valerjan Romanovski, ka qëndruar pa lëvizur dhe i zhveshur për 3 orë e 1 minutë, duke thyer kështu Rekordin Guinness.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha