Qiramarrësit kthejnë banesën në ‘shtëpi bari’, pronari gjen 10 ton dhe në dhomën e gjumit

23 Qershor, 17:41 | Përditesimi i fundit: 2024-06-23 17:43:39

Një qiradhënës britanik është tronditur nga transformimi që qiramarrësit i kishin bërë shtëpisë së tij.