Rama e kthen në ‘traditë’, kërcen në Sarandë më këngën e fushatës! Merr në krahë një vajzë të vogël

5 Maj 2023, 22:01

Kryesocialisti Edi Rama ishte në Sarandë dhe zhvilloi një takim me qytetarët në kuadër të zgjedhjeve të 14 majit. Gjatë këtij takimi, nuk mungoi as kërcimi me këngën e fushatës ‘Vetëm përpara’. Në një moment, Rama shihet teksa merr në krahë një vajzë të vogël dhe kërcejnë nën ritmin e muzikës.