Rama vuri ultimatum për Shqipëri më të pastër, Lungomare në Vlorë 'mbytet' nga plehrat

6 Qershor, 16:45

Në një kohë kur kryeministri Edi Rama ka vënë ultimatum për një Shqipëri më të pastër dhe pushteti vendor është angazhuar për pastrimin e qytetit, Vlora vazhdon ta ndjejë mungesën e vëmendjes.

Kategori të tjera

Shiko të gjitha