Rama-Meloni hodhën poshtë akuzat për marrëveshjen/ Nesturi në 'Repolitix': Zgjasim dorën sepse na e kanë zgjatur! Çaça: Në Shqipëri po bëhet eksperiment

5 Qershor, 22:33

Konferenca e sotme nga Shëngjini mes Ramës dhe Melonit u diskutua me analistët në 'Repolitix'.