Rama-opozitës: S'keni asnjë shans të na pengoni! Shqipëria e 2030-s do t’i ketë ato që i pret qysh prej 1912-s! Gati 4 porte të klasit të parë dhe 2 tregtare

24 Nëntor, 15:07

Në përfundim të fjalës së tij në seancë plenare, Kryeministri Rama tha se akuzat e opozitës nuk do t’i pengojnë projektet e Qeverisë.

 

Kategori të tjera