Ramiz Alia që nuk keni njohur! Pasuesi i Enver Hoxhës në burg, flet ish gardiani i tij (24 Nëntor 2023)

24 Nëntor 2023, 22:26 | Përditesimi i fundit: 2023-11-25 07:24:31

 

Ramiz Alia që nuk keni njohur! Zëvendës diktatori, personi më i afërt i Enver Hoxhës, njeriu, presidenti dhe jeta e tij në burg. Flet në Esencë ish gardiani Ramiz Alisë, Besnik Meta.