Reforma Zgjedhore/ Kthupi: Ulja e herësit në 7000 vota nuk çliron sistemin! Çaça: Bëjnë lojë pasi tremben mos deputeti del mbi kryetarin

9 Korrik, 22:43

Analistët në 'Repolitix' diskutuan tryezën e sotme për reformën zgjedhore të organizuar OSBE/ODIHR ku ishin të pranishëm përfaqësues të mazhorancës dhe opozitës.