Rekomandimet për luftën kundër kriminalitet, Çela: Drejtuesit e prokurorive t'i vlerësojnë maksimalisht! Sfidë vlerësimi i performancës së zyrave

18 Qershor, 10:49

Prokurori i Përgjithshëm, Olsian Çela, i konsideroi "sfidë" vlerësimin e performancës së prokurorive për zbatimin e rekomandimeve të qeverisë për luftën ndaj kriminalitetit 2021.

I pranishëm në takimin që po zhvillohet për përcjellën e këtyre rekomandimeve, Çela u shpreh se i janë përcjellë për zbatim të gjithë prokurorive, por shton se është e domosdoshme një përfshirje më e madhe e drejtuesve në ndjekjen e këtyre rekomandimeve.

Çela u tërhoqi vëmendjen drejtuesve të prokurorive për t’i vlerësuar maksimalisht rekomandimet dhe të hartojnë plane të qarta veprimi për ndjekjen e tyre.

Kategori të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha