Rekordet në boksin profesionist, shqiptarët i presin ndeshje të mëdha në Amerikë! Promotori Briget: Do arrijmë nivele të admirueshme

29 Mars, 12:46

Boksierët shqiptarë në fund të muajt maj do kenë mundësinë të tregojnë veten në Amerikë. Promotori Briget Seitaj për ‘Report TV’ thotë se ka mbetur i mahnitur nga niveli i tyre dhe ndeshjet e ardhshme do u japin mundësi për të arritur nivele të admirueshme.

Kategori të tjera