Report TV në Papër-Sollak ku s’ka urë! Fëmijët: Kur ka shumë ujë, nuk shkojmë në shkollë! Prindërit: Lëmë punën, t’i shoqërojmë

28 Mars, 20:30

Në Papër-Sollak të Elbasanit, mungesa e një ure u rrezikon 40 jetën familjeve. Për Report Tv fëmijët thonë se kur ka prurje, kalimi nëpër përrua bëhet edhe më i vështirë, ndaj prindërit lënë çdo punë dhe i kalojnë ata në anën tjetër për në shkollë.

    Kategori të tjera