Rezultati i 25 prillit/ KAS rrëzon kërkesën e PD dhe LSI për prova shtesë për Korçën

27 Maj, 18:35

KAS ka rrëzuar kërkesën e PD dhe LSI për prova shtesë lidhur me rezultatin e zgjedhjeve për qarkun e Korçës. Si prova do të shërbejë vetëm të dhënat që vijnë nga kryqësimi i të dhënave të pajisjes PEI. Ndërkaq KAS ka filluar edhe shqyrtimin e ankesës për qarkun Fier.

 •  

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha
Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha