Rikthehet 'Edmond', publiku pret shfaqjen me ovacione! Rrëfehen, Xhunga, Çobani dhe Zeqja: Kjo pjesë himn për ne aktorë e regjisorë

28 Nëntor 2022, 18:01

Rikthehet në Teatrin Kombëtar shfaqja “Edmond”, me regji të Andia Xhungës e Indrit Çobanit. Regjisorët partnerë në jetë e skenë rrëfejnë shfaqjen, ndërsa Lulzim Zeqja, të qenit në petkat e protagonistit dramaturg...

Kategori të tjera