Rithemelimi 'flakë' në Kuvend! Analizon Mentor Kikia: Përmes tymit s'ka transparencë! Jam thellësisht i zhgënjyer

20 Nëntor, 14:38

Analisti Mentor Kikia komentoi për Report Tv aksionin e deputetëve të Rithemelimit, dhe miratim në parim të pr/buxhetit 7 miliardë  euro pa asnjë diskutim vetëm brenda 5 minutave.