Romët krenar’, tifozja e Hungarisë në Minuta Zero: Pirlo dhe Ibra me origjinë rome

23 Qershor, 21:12

Ina Majko, gazetarja që bën emisionin ‘Romët Krenar’ në Radio Tirana, foli nga Fan Zone në sheshin skëndërbej në Tiranë për mikrofonin e Report Tv në Minuta Zero me. Ajo shprehet si tifozë e Hungarisë në këtë Europian, pasi atje ka studiuar dy vite.