Rrapaj në Report Tv: Kemi problem me vajin e ullirit, ka sasi të pashitur! Çmimi s’është as sa gjysma e kostos! Edhe blegtoria në vështirësi, po zhduket profesioni i zooteknikut

22 Janar, 13:09

2022 ishte tepër i vështirë për vajin e ullirit pasi ka sasi të konsiderueshme që ka mbetur ende pa shitur. Kështu bëri me dije Agim Rrapaj, kreu i këshillit të agrobiznesit në një intervistë për Report Tv duke thënë se po merren masa, janë diskutuar me grumbullues të vajit të ullirit dhe është ngritur grup pune për të zgjidhur problemin

Kategori të tjera