Rrëshqitje masive dheu në Itali, konfirmohet 1 viktimë, një grua e huaj! Ende 11 të zhdukur, autoritetet: Ka njerëz ende nën baltë

26 Nëntor 2022, 22:20

Për momentin numri i të zhdukurve është 11, por ekipet e shpëtimit po gërmojnë në baltë në kërkim të njerëzve. Trupi i gruas së vdekur u identifikua dhe gjet në Piazza Maio, një nga zonat e para të goditura. Viktima është një shtetase e një vendi lindor dhe e martuar me një burrë nga Ischia.

Kategori të tjera