Rrushi ‘Viktoria’ i Lushnjes shkon për eksport! Fermerët të kënaqur me prodhimin në sera: Shitet me 250 lek për kg. Problem vetëm vaditja!

11 Qershor, 15:33 | Përditesimi i fundit: 2024-06-11 15:45:35

Në Lushnje po prodhohet masivisht rrushi në sera që shkon për eksport. Fermerët thanë se kjo teknologji u sjell fitime, pasi prodhimi del herët në treg dhe shitet me çmim të lartë. Por ata ndeshen dhe në vështirësi, siç është mungesa e vaditjes.