Ruajtja e Trashëgimisë Kulturore të Shqipërisë: Pajisje të reja të teknologjisë së lartë për Qendrën Sotir Kolea, aneksin e Bibliotekës Kombëtare

3 Qershor, 17:12

Këto pajisje, me vlerë 668,922 Euro, përfshin servera, skanera të librave dhe të barkodeve, laptopë, tableta, pastrues të specializuar, dezinfektues dhe dhoma tharje, makina pastrimi për heqjen e aciditetit të letrës së librave, etj., të cilat do të rrisin ndjeshëm shërbimet e bibliotekës

Kategori të tjera

Shiko të gjitha