Rubrika ‘Ciceron’/ Ngjarjet e kulturës që mund të ndiqni sot

29 Nëntor 2022, 11:31 | Përditesimi i fundit: 2022-11-29 11:31:52

Art, kulturë dhe spektakël, në vijim, rubrika “Ciceron”, ju njeh me ngjarjet që mund të ndiqni gjatë ditës.

Kategori të tjera