Sa lekë kushton bukuria? Shqiptarët në kërkim të perfeksionit, tashmë edhe djemtë (14 mars 2023)

14 Mars, 20:31

"Mendja e shëndoshë,në trup të shëndoshë”-thotë shprehja. Por ç’ndodh me mendësinë tonë për të bukurën dhe të shëndetshmen. Sa kushton bukuria? Për të gjithë debatet,kërkesën gjithnjë e në rritje për perfeksionin për etalonin matës të bukurisë dhe shumëçka tjëtër ndame mendime në ‘Esencë” me panelistët tanë. Mjeken dermoestetiste Denisa Zhegu,modelen Amina Shena dhe sipërmarrësin Arbër Çepani.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha