'Sa të kem shpirt në trup teatri s'largohet!' Margarita Xhepa 90 vite ikonë, ditëlindja mes miqve e artistëve

2 Prill, 21:39

Mes aktorëve, kujtimeve e urimeve për një jetë sa më të gjatë, Margarita Xh epafestoi sot ditëlindjen e 90-të në një ceremoni festive të organizuar nga ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja.