Sa të të shpëtoj, do të marr një çokollatë, biseda emocionuese e personelit të kërkimit me vogëlushin të ngecur nën rrënoja

6 Shkurt, 14:05

Një video emocionuese e transmetuar nga televizoni turk A Haber tregon dialogun mes ekipit të kërkim shpëtimit në qytetin Adana të Turqisë dhe një fëmije, i cili u nxor nga rrënojat i plagosur.

Kategori të tjera