Samiti i BE në Tiranë, nënshkruhet marrëveshja 'roaming', tarifa më të ulëta për qytetarët e Ballkanit në BE

6 Dhjetor 2022, 10:20

Është nënshkruar marrëveshja e tarifave roamning mes vendeve të Ballkanit Perëndimor dhe Bashkimit Europian. Kjo marrëveshje parashikon tarifa më të ulëta për qytetarët e Ballkanit në vendet e unionit. Marrëveshja do të nisë zbatimin nga 1 tetori 2023. 

  •  

Kategori të tjera