Samiti i paqes për Ukrainën jo plotësisht në unanimitet

17 Qershor, 13:39

Në deklaratën e samitit Rusia bëhet përgjegjëse për luftën në Ukrainë, ku ka shkaktuar vuajtje të mëdha njerëzore dhe shkatërrime