Samiti në 75-vjetorin e NATO-s, Biden me fjalim të fuqishëm para liderëve: Ukraina do ndalojë Putinin

10 Korrik, 14:35

Presidenti Joe Biden iu drejtua udhëheqësve të vendeve të NATO-s gjatë një fjalimi të martën në Uashington, duke vënë në pah unitetin e aleancës kundër agresionit rus në Ukrainë dhe nënvizuar angazhimin e hekurt të Shteteve të Bashkuara ndaj aleancës ndërsa ai drejton Shtëpinë e Bardhë