Sanksionet e BE-së ndaj Kosovës ende në fuqi/ Elezi: Situata në Veri është akoma e brishtë! Aleatët po lejojnë forcimin e FSK-së

20 Qershor, 17:17

Në diskutimet që u zhvilluan më 19 qershor të këtij viti në Komitetin e BE-së për Politikë dhe Sigurisë, unioni nuk ra në ujdi për heqjen e plotë dhe direkte të sanksioneve ndaj Kosovës, por pritet pjesërisht dhe në mënyrë graduale.