Sanremo’ në sheshin ‘Italia’, artistët finalistë të Festivalit: Ajo skenë, emblematike! MC Kresha, mesazh të rinjve: Mos reshtni së punuari për ëndrrat tuaja

23 Shtator 2023, 14:27

Turi i ‘Sanremo giovani’ nisi mbrëmjen e së premtes në Tiranë. 4 Finalistë të ngjarjes më të madhe muzikore italiane interpretuan këngë të tyre dhe hite historike. Me Çibukajn, MC Kresha dhe Lyrical Son, u dëgjua dhe kënga shqipe. Artistët italian e shqiptarë rrëfyen eksperiencën për Report tv, pa fshehur entuziazmin për mikpritjen e shqiptarëve.