‘Sekretet’ e një gruaje të suksesshme dhe vizionare në biznes dhe në jetë

22 Korrik, 14:22

Eda Bani është një nga ato shembujt e frymëzimit që I duhen më shumë shoqërisë femërore në Shqipëri, përpos një nëne dhe bashkëshorte e përkushtuar, ajo është edhe një grua në karrierë e tepër e sukseshme. Të gjithë jemi kuriozë të shohim nga afër se si ia dalin gra si Eda  që të jenë jo vetëm të suskeshme brenda përkujdesit të familjes por edhe biznesit të tyre. 

Dita e Edës nis herët në mëngjes, ku energjitë e para i merr nga stërvitja e përditshme në palestrën e realizuar në shtëpi dhe më pas bëhet gati për në punë.

Mirëpo përpara se të dal nga shtëpia dhe të vazhdojë ditën e ngarkuar mbushur me aktivitetet  e punës, ajo vazhdon me ritualin e kafes, të cilën prej 20 vitesh e konsumon në shtëpi bashkë me bashkëshortin e saj, si një mënyrë për ta nisur ditën me energji dhe për të kaluar castet e para të ditës me njeriun e saj të dashur.

Paraditja gjithmonë e gjen në kopshtin për fëmijë “ Princi I lumtur” oazi I vogël që ajo e ka krijuar me një dashuri të madhe, ku fillmisht organizon punët e stafit në mbledhjen që nuk mungon cdo mëngjes.

Profesioni i saj i parë është inxhiniere ndërtimi, të cilin nuk e ka braktisur kurrë pavarësisht pasioneve të tjera që ka përqafuar përgjatë jetës, kështu që një pjesë e mirë e ditës kalon mes inspektimit të projekteve që ajo shpesh ndërmerr..

Si një biznesmene e zonja dhe me ambicie për Edën puna është një sfidë e përditshme për të marr gjithmonë më të mirën. NJë pjesë të mirë të ditës Eda është e fokusuar në mbarëvajtjen e bizneseve, sot ne e shoqëruam në kërkimin e saj për zyrat e reja,

Eda Bani është një nga ato shembujt e frymëzimit që I duhen më shumë shoqërisë femërore në Shqipëri, përpos një nëne dhe bashkëshorte e përkushtuar, ajo është edhe një grua në karrierë e tepër e sukseshme. Të gjithë jemi kuriozë të shohim nga afër se si ia dalin gra si Eda  që të jenë jo vetëm të suskeshme brenda përkujdesit të familjes por edhe biznesit të tyre. 

Dita eEdës nis herët në mëngjes, ku energjitë e para i merr nga stërvitja e përditshme në palestrën e realizuar në shtëpi dhe më pas bëhet gati për në punë.

Mirëpo përpara se të dal nga shtëpia dhe të vazhdojë ditën e ngarkuar mbushur me aktivitetet  e punës, ajo vazhdon me ritualin e kafes, të cilën prej 20 vitesh e konsumon në shtëpi bashkë me bashkëshortin e saj, si një mënyrë për ta nisur ditën me energji dhe për të kaluar castet e para të ditës me njeriun e saj të dashur.

Paraditja gjithmonë e gjen në kopshtin për fëmijë “ Princi I lumtur” oazi I vogël që ajo e ka krijuar me një dashuri të madhe, ku fillmisht organizon punët e stafit në mbledhjen që nuk mungon cdo mëngjes.

Profesioni i saj i parë është inxhiniere ndërtimi, të cilin nuk e ka braktisur kurrë pavarësisht pasioneve të tjera që ka përqafuar përgjatë jetës, kështu që një pjesë e mirë e ditës kalon mes inspektimit të projekteve që ajo shpesh ndërmerr..

Si një biznesmene e zonja dhe me ambicie për Edën puna është një sfidë e përditshme për të marr gjithmonë më të mirën. NJë pjesë të mirë të ditës Eda është e fokusuar në mbarëvajtjen e bizneseve, sot ne e shoqëruam në kërkimin e saj për zyrat e reja,

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha