Sekretet e punës së një tezgjahisteje

8 Shkurt, 09:32

Artizania e vjetër Margarita Laça rrëfen për kameran e emisioneve Veri Jug mardhëniet me tezgjahun e vjetër. Puna në tezgjah, endja e qilimave dhe velenxave me thekë, të fshehtat e punës, ngjyrosja pas përfundimit të endjes dhe në fund larja në distil në qytezën e Maliqit.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha